Communicatie en Creatie

Voor elk communicatievraagstuk, groot of klein geldt: terug naar de basis, nadenken over wat je wilt bereiken, hoe en voor wie. In kaart brengen wat er speelt en onderzoeken wat nodig is. Zet je (communicatie)koers uit: het consequent inzetten van een communicatieboodschap én bijbehorende communicatiestijl. Dat geeft jou rust en zorgt bij je klanten voor duidelijkheid.

Ik help je hier graag bij. En dat op z’n TRYNKES: met het hoofd in de wolken, met de voeten in de klei. Dat betekent met een creatieve en inventieve blik verder kijken dan je neus lang is, verfrissend, van waarde zijn, samen blij worden van het proces en het resultaat, mooie dingen maken en blijven dromen. De voeten in de klei zorgen voor een vruchtbare samenwerking, gezond verstand gebruiken en een duurzaam resultaat.
En altijd een combinatie van communicatie en creatie, waarbij vorm volgt op functie!

Wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen: Met een frisse kijk op verrassende wijze doel treffen

Samen met jou als opdrachtgever kom ik tot een heldere communicatiestrategie en bijbehorend communicatieadvies met de vertaling naar een creatief concept met treffende ontwerpen.  
Soms gaat het om een langere periode, soms om kortdurend project, met een duidelijk begin en einde. Het is maar net wat nodig is. Mij inhuren kan verschillende redenen hebben: door de bomen het bos niet meer zien, tijdgebrek, het ontbreken van expertise, tijdelijk versterken van het team.
 

Bekijk mijn projecten