Reviews

Gerke de Boer

Auteur en opleider Gerke de Boer, Bij- en nascholing

Behalve een creatieve geest is Trynke een secure professional en gelooft u mij: dat is een zeldzame combinatie van kwaliteiten. Ze heeft zes boeken voor mij geïllustreerd en me met diverse opdrachten geholpen. Ik wil nog wel even verder over haar pochen: ze is toegewijd en een doorzetter. Daarnaast verstaat ze de kunst om mij vriendelijk te behoeden voor een hele serie stommiteiten en daarbij m'n omgeving al glimlachend en sussend gerust te stellen. Kortom: een op en top vakvrouw en een mooi mens.

Ali-Jetske Hoogland

Lecturer Organic Farming at Van Hall Larenstein

Trynke werkt op een buitengewoon veelzijdige en creatieve manier met de opdrachtgever en voor de opdrachtgever. Vooral het mét de opdrachtgever is een fijn idee! Grote betrokkenheid alsof is het haar eigen. Trynke beschikt over duurzame betrokkenheid en creativiteit op meerdere vlakken!

Simone Vos

Adviseur, verkoop en projecten Bokashi en EM bij Agriton

Trynke is een energieke, betrokken en creatieve vakvrouw. Voor Agriton heeft Trynke onder meer technische en complexe informatie weten te vatten in toegankelijke promotiemateriaal. Omdat zij breed georiënteerd is kan Trynke diverse onderwerpen zich makkelijk eigen maken. Door haar persoonlijke en open houding vond ik het ook erg prettig om met Trynke te werken.

Jetske de Blaauw

Adviseur Marketing en Communicatie bij Fidesta Zorg Franchise

Jaren geleden was Trynke mijn collega op de afdeling Communicatie van het MCL/Noorderbreedte. Daarna werkten we samen bij een aantal projecten en onlangs ontwikkelde ze (muv het bestaande logo) de basis van de huisstijl van Fidesta, mijn huidige werkgever. Trynke maakt mooie dingen, met veel gevoel voor fraaie details. Origineel ook, altijd (een beetje) afwijkend van de standaard. Ze gaat altijd gedegen te werk en doet waar nodig grondig onderzoek. Trynke wil niet zo maar iets moois maken: het moet een doel hebben en van nut zijn. En niet onbelangrijk: een superfijn mens om mee te werken!

Linda de Haan

Illustrator, conceptontwikkeling en prentenboeken

De samenwerking met Trynke was erg plezierig en goed; Trynke is enthousiast en besteedt veel tijd aan het ‘feeling’ krijgen met de opdracht(gever) luistert goed en denkt mee en vult aan waar ze vanuit haar deskundigheid meerwaarde kan bieden. Eerlijk en open. Trynke laat zien dat ze goed communiceren erg belangrijk vindt en maakt ook nog mooie foto's die ook goed gebruikt kunnen worden in de communicatie.

Else Bahnen

Communicatieadviseur

Samen met Trynke ontwikkelde ik de communicatiestrategie voor EMNA, een van de merken van Agriton bv. De creatieve sessies die wij organiseerden met het management waren sprankelend en vruchtbaar. Ons voorstel voor een ambassadeursstrategie werd met enthousiasme ontvangen en succesvol uitgewerkt door het bedrijf zelf. Trynke ziet snel waar de knelpunten zitten en waar de oplossingen. Ze is altijd positief, communiceert helder en zorgt ervoor dat de klant altijd supertevreden is met het resultaat.
Verder ken ik Trynke als iemand die ijzersterk is in het bedenken van creatieve communicatiemiddelen, van kaarten en magazines tot tafelbelettering en muurkranten, waarbij ze beschikt over een enorme materialenkennis. Wat ze maakt is altijd goed.