PR nieuwe dienst

Twee creatievelingen, met verschillende professies ontwikkelen een nieuwe dienst. Voor een nieuwe markt en nieuwe doelgroep. Hoe brengen we dat allemaal op de juiste manier samen tot een duidelijk verhaal? Trynke wil je meekijken?
 
Ja, dat wil ik wel. Maar dan moet je wel met mij een stapje terug willen zetten. Aan de hand van een zogenaamd TekstVoorbereidingsFormulier geef je samen antwoord op een aantal cruciale vragen. Soms zo voor de hand liggend dat ze te logisch lijken om uit te moeten leggen. Toch blijkt keer op keer dat deze antwoorden mede bepalend zijn voor het ontwikkelen van de communicatiekoers van ondernemers. Zo ook hier. Bij het aanschuiftheater, waar illustrator Linda de Haan en theatermaker Dorthee Mokkum een concept ontwikkelden om een goed gesprek aan tafel te voeren. Met onderstaande tekst en een kleurrijke flyer als uitkomst, zie foto.

Applaus voor iedereen!

Dat is het resultaat van de workshop Aanschuiftheater, speciaal voor mensen in de zorg: bewoners, maar ook
medewerkers, stagiaires of mantelzorgers. Het theater aan tafel opent gordijnen, zorgt voor samenspel en veel vermaak. Het maken van een eigen personage in de vorm van een pop maakt gesprekken los. De pop is een instrument om te communiceren, met jezelf en met elkaar. Samen stellen we doel, doelgroep en thema vast. Wij, Linda de Haan en Dorthee Mokkum, maken er een passende workshop van, met als resultaat een theatervoorstelling aan tafel en een groot
applaus voor iedereen!