Starten van opleidingsinstituut

Jannie Cnossen, therapeut van Yn Balans helpt mensen op bijzondere wijze fysiek weer ‘in balans’ te brengen. Een chronisch overvolle praktijk en een grote vraag om kennisdeling zette haar aan tot het ontwikkelen van haar eigen (Friese) AKADEMY. Een opleidingsinstituut opzetten, hoe doe je dat, terwijl je het al zo druk hebt… Trynke, kan je mij helpen dit op te zetten? Van logo tot verhaal, website, werkmappen, marketing en beursmateriaal. Alles wat nodig is om zoveel mogelijk therapeuten op te leiden met het gedachtengoed dat ik omarm!   
 
Poeh, was mijn eerste reactie. Want de methoden die Jannie toepast zijn niet eenvoudig uit te leggen. Het helpt om de materie goed te begrijpen voordat je er hapklare brokken van kunt maken. Dus ging ik in de leer bij Jannie en ontdekte dat het menselijk lichaam bestaat uit zogenaamd ‘fascia’, bindweefsel dat alle spieren en botten omhult. Ook gingen we aan de slag met De Golden Circle van Simon Sinek, met vragen als; Why do you what you do? Door te filteren en het elimineren van ballast kwamen we tot de kern van haar boodschap. Het geeft richting en helpt bij het maken van communicatiekeuzes. Zeker als je iemand bent die veel te vertellen heeft. We begonnen met het logo en de pay-off en daarna een flyer, folder, advertenties en beursmateriaal. Op dit moment wordt er gewerkt aan de website.

Yn Balans AKADEMY gaat tot en met het bot;
de nieuwe pay-off van Yn Balans AKADEMY. Bij de behandelingen, die haar methoden juist zo uniek maken, maar ook in de communicatie. Want je kan het maar 1 keer goed doen. En dat kan ik alleen maar beamen. Ik help je er graag mee Jannie!